retagged by
531 views

1 Answer

0 votes
0 votes
the average age of teachers +$25$  students=$17*26=442$

The average age of $25$ students=$25*15=375$

So the age of the teacher =$442-375=67$ year

Option $(C)$ is correct.

Related questions

0 votes
0 votes
1 answer
1
0 votes
0 votes
0 answers
2
0 votes
0 votes
1 answer
3
Lakshman Bhaiya asked Jul 21, 2022
816 views
Which of the following are predictors of attitude strength?AccessibilityConsistencyAmbivalenceAll of these
0 votes
0 votes
0 answers
4
Lakshman Bhaiya asked Jul 21, 2022
155 views
Choose from the alternatives a word that is nearest in meaning (Synonym) to the given word.Pandemonium :UnhygienicChaosExcitementDefeat
0 votes
0 votes
0 answers
5
Lakshman Bhaiya asked Jul 21, 2022
192 views
One morning after sunrise, Soni, while going to school met Priya at a road crossing. Priya's shadow was exactly to the right of Soni. If they were face to face, which dir...